Azië

Reizen naar Azië

Azië is een populaire bestemming onder backpackers en solo-travelers, maar ook de koppels zullen zich hier onwijs vermaken. Van witte zandstranden tot bruisende steden en van adembenemende landschappen tot een prachtige onderwaterwereld. In Azië kun je alle kanten op.

Op deze pagina kun je al onze blogs lezen over Azië. Ben je benieuwd naar wat wij vonden van een specifiek land? Bekijk dan hier de desbetreffende pagina:

Bangladesh, China, Filipijnen, Hong Kong, Indonesië, Japan, Macau, Maleisië, Singapore, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid-Korea.

Je PADI duikbrevet halen op Bali; je krijgt er een nieuwe hobby bij!

Je PADI duikbrevet halen op Bali; je krijgt er een nieuwe hobby bij!

De magische onderwaterwereld heeft zoveel te bieden! Lijkt het jou gaaf om te kunnen duiken op de mooiste plekken ter wereld? Ga dan je PADI duikbevret halen op Bali. Een leuke ervaring die ervoor zorgt dat je er een nieuwe hobby bij krijgt en je hebt gelijk een leuke to-do te pakken tijdens jouw vakantie op Bali.

Kamperen op een onbewoond eiland in de Filipijnen

Kamperen op een onbewoond eiland in de Filipijnen

Het was een onvergetelijke avond en nacht en niet te vergelijken met kamperen op een camping. Je hebt een heel eiland voor je alleen. Het enige wat je hoort is het geluid van de zee en de dieren om je heen. Met een warm kampvuur bewonderden wij de zonsondergang.

Volg ons op instagram